Количество

Вие нямате продукти за сравнение.

 
 

Алуминиева телескопична стълба KRAUSE TELEMATIC 4+5

Производител: KRAUSE

Код: 06129963

На склад


За да получите продукта на 7 Октомври 2022,
поръчайте в следващите .
Цена: 886,00 лв. с ДДС
Reward Points Вие ще получите 886 точки при покупката на този продукт.
Гаранция 2 години Безплатна доставка
Алуминиева телескопична стълба KRAUSE TELEMATIC 4+5Описание на продукта

Производител: KRAUSE - Германия

 

  Безплатна доставка за цялата страна!

Телескопична алуминиева стълба KRAUSE TELEMATIC 4x5 с панта от четири части: може да се използва като двойна стояща стълба, подпираща се стълба или като две отделни двойни стоящи стълби. Чрез телескопичното плъзгане на външните части на стълбата от стъпало до стъпало стълбата се приспособява към най-разнообразни дадености на мястото на употреба. Патентованата система ClickMatic (застопоряващо приспособление) може да се обслужва бързо и лесно. От вътрешните и външни части на стълбата с няколко действия се получават две отделни двойни стоящи стълби, които посредством зидарска греда могат да се използват като работна маса или работна опора. Неплъзгащи се двукомпонентни тапи за пети: твърдият
компонент осигурява стабилна връзка на тапата с рамото, мекият компонент осигурява високо сцепление с основата и предотвратява нежелателното плъзгане на стълбата. Допълнителна стабилност чрез ъглови опори. Прибира се бързо и лесно в багажника на автомобила като на игра.

Играйте на сигурно с KRAUSE
Всяка стълба KRAUSE предлага много специални характеристики. Стълбата впечатлява със своята особено интелигентна система за съхранение, дълбоки стъпала, анодизирани пръти и ниско тегло. При нас гарантирано ще намерите подходящата алуминиева стълба.

Безопасността, иновациите и надеждността характеризират всяка алуминиева стълба от KRAUSE, както всички други продукти. Като специалисти по системи за катерене и скелета, фирмата предлага изчерпателна, многократно награждавана продуктова гама за алуминиеви стълби, в която със сигурност ще намерите вашата перфектна стълба.

 

  • Изцяло рифеловани стъпала за сигурно качване.
  • Компактна за транспортиране конструкция.
  • Допълнителна стабилност благодарение на ъгловите връзки в основата на стълбата.
  • Неплъзгащи се двукомпонентни тапи.
  • Максимална работна височина с човек: 6,08 м
  • Тегло: около 17.7 кг
  • Товароносимост до 150 кг на стъпало

телескопична стълба krause telematic 4x5 схема

        

 


 ФАЙЛОВЕ ЗА СВАЛЯНЕ