Информация за доставка

Всички направени поръчки в www.nika.bg се доставят само в територията на страната.


Условия за Безплатна доставка:

Доставката в сайта на Nika.bg е Безплатна за всички продукти на стойност над 50лв. и с наличен знак Безплатна Доставка. За всички останали продукти които нямат знак Безплатна Доставка се прилагат цени на куриерска фирма Еконт или Спиди.

 


 

Срокове за доставка:

- Времето за доставка зависи от поръчаният/поръчаните продукти, като по време на поръчката ще бъдете информирани за точния срок, в който ще получите продукта:

до 1 работен ден - за продукти налични на склад в гр. София;

до 3-5 работни дни - за продукти налични на склад при наш доставчик извън гр. София;

до 5-10 работни дни - за определени продукти налични на склад при наш доставчик извън гр. София, при които няма възможност за експресна доставка;

- Безплатните доставки за гр. София със срок до 1 раб. ден се извършват в същия ден;

Безплатните доставки за гр. София със срокове до 3-5 раб. дни и до 5-10 раб. дни се извършват в упоменатите срокове, като ще бъдете информирани в деня на доставката;

- Доставките на поръчки под 100.00лв (с вкл. ДДС) за гр. София със срок до 1 раб. ден се изпращат в същия ден и съответно се получават на следващия (с изкл. на неделя и официални празници);

- Доставките за страната със срок до 1 раб. ден се изпращат в същия ден и съответно се получават на следващия (с изкл. на неделя и официални празници);

- Всички останали поръчки се изпращат с куриерски фирми Еконт или Спиди и се доставят в предварително упоменатите срокове, като ще бъдете информирани в деня на изпращането на стоката.

 

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 13.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 13.00 часа, се удължава с един работен ден. 
* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени. Като ще Ви информираме своевременно за това.
* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 3 работни дни.


ВНИМАНИЕ:


За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга.

Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.


След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката. 
Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

ВАЖНО! Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.
Свържете се с нас на телефон: 0897 019 057, или ни пишете на имейл: sales@nika.bg, за да ни информирате за случая.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:


Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.nika.bg с изпълнение.


Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на Ника България ЕООД се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 3 работни дни.