Количество

Вие нямате продукти за сравнение.

Дъска бордова метална дълга

Производител: NIKA

Код: 11011100

На склад


За да получите продукта на 29 Ноември 2022,
поръчайте в следващите .
Цена: 28,32 лв. с ДДС
Reward Points Вие ще получите 25 точки при покупката на този продукт.
Дъска бордова метална дълга

Техническа информация

Дъска бордова метална, Дължина 2630 мм

Дъска бордова метална, Дължина 2630 мм

› Вижте повече технически данни


Описание на продукта

  • Дъска бордова метална за фасадни рамкови скелета и подвижни безболтови скелета
  • Дължина: 2630 мм
  • Тегло на 1бр. елемент: 5.2 кг

 

Фасадното рамково скеле се използва за извършване на зидарски и мазачески работи, реставрации, облицовки, бояджийски и ремонтни дейности, както и за монтажни работи на стоманени конструкции. Представлява тръбна рамкова конструкция, която се сглобява на модулен принцип без болтови връзки, което позволява бърз монтаж и демонтаж. Двама-трима работника за няколко часа спокойно могат да монтират 100 кв.м. скеле.

 

Разстоянието между вертикалните рамки е 2.63 м., височината на модула е 2,0 м. Работните площадки са платформи от перфорирана поцинкована ламарина, които не допускат подхлъзване при работа. Допустимото натоварване на площадката е 3 kN/м2. Скелето е с предпазни парапети. При необходимост може да се монтира специална конзола с макара за повдигане на материалите до платформата. Стълбите са подвижни, за да осигурят максимално удобство.

 

----------------------------------------------------------------------------

Безболтово подвижно скеле 

Изгражда се на модулен принцип,с което се постига желаната работна височина.Малкото тегло и фиксираните размери на отделните модули позволяват лесно и удобно преместване от едно работно място на друго. Рамката, върху която се монтират отделните секции, е на четири въртящи се колела Ф200 мм със спирачка, осигуряващи точно ориентиране и преместване на скелето върху равен терен. Снабдено е с четири броя стабилизатори, гарантиращи безопасна работа. При по-голяма височина-над 4 метра, е необходимо да се привърже или анкерира към сградата. Използва се за монтаж на окачени тавани, електрическа инсталация, строителни, бояджийски, реставрационни, топлоизолационни и др. работи.