Вие нямате продукти за сравнение.

КАФЯВ ХИДРОФОБЕН ШПЕРПЛАТ MEGAPLEX – PREMIUM KАЧЕСТВО

Код: 32023

Не е налично

Цена: 105,00 лв. с ДДС
КАФЯВ ХИДРОФОБЕН ШПЕРПЛАТ MEGAPLEX – PREMIUM KАЧЕСТВООписание на продукта

Този продукт се предлага с безплатна доставка за гр.София!

*Офертата важи за количество над 44 листа.

 

MEGAPLEX – водоустойчив шперплат с най-високо качество на пазара!

MEGAPLEX – хидрофобен шперплат запазена търговска марка. Фирмата ни разработи и утвърди на пазара продукт, който да задоволи най-високите изисквания на клиентите изискващи реално перфектно качество и отлично съотношение цена – високи технически показатели. Водоустойчив шперплат MEGAPLEX e изборът на много големи строителни компании, които са изпитали качествата му в годините.

Хидрофобният шперплат е един от най-масово използваните материали в строителството. Продуктът има множество търговски наименования: хидрофобен шперплат, водоустойчив шперплат, влагоустойчив шперплат, кофражни платна и други. Предназначен е за изграждане на хоризонтален и вертикален кофраж.

Големият размер на платната спомага за бързото и лесно редене на кофража, а гладката им повърхност определя идеалната гладкост на бетона след декофриране. Качественият водоустойчив шперплат има високи технически характеристики. Характеризира се с висока устойчивост и здравина, добро съотношение цена/качество/възможности за употреба.

Платната са удобни за преместване, макар и водоустойчиви е хубаво да се съхраняват на сухо.

Водоустойчив шперплат с най-високи технически характеристики. Това е най-качественият хидрофобен шперплат, който се внася в България. Размери на листа 1220x2440x21мм (+/-3%) , тополова дървесина, WBP лепило, Кафяво филмово покритие 220-240г./м2 . Качество на хидрофобен шперплат MEGAPLEX – A/A.

 

Всяко платно от този водоустойчив шперплат е брандирано двустранно с логото на продукта: MEGAPLEX и спецификацията на шперплата (WBP GLUE BROWN FF PLYWOOD A/A GRADE).

Хидрофобен шперплат MEGAPLEX е предназначен за тежък режим на употреба. При правилна употреба може да бъде използван над 10 пъти. (вижте инструкциите за употреба)

ВАЖНО! Водоустойчив шперплат MEGAPLEX e направен от чисто нови фурнирни листи! Това не е *рециклиран хидрофобен шперплат, какъвто се предлага почти на 100% на българския пазар. MEGAPLEX e двупресован водоустойчив шперплат, преминал през шлайф, което гарантира равните дебелини на всяко платно в пале и високите технически характеристики на всеки лист.

*Рециклираният водоустойчив шперплат е направен от използвани парчета шперплат, от двете страни на панела се залепят по един-два нови слоя фурнир и се ламинира. Завършеният продукт по нищо не се отличава от всеки друг водоустойчив шперплат.Почти във всяко срязано платно се среща бетон. Качеството е много ниско във всяко едно отношение. Рециклираният хидрофобен шперплат се използва 1-3 пъти най-много.

Уважаеми клиенти, шперлата не се изпраща по Еконт! 

Спецификация:

Размери: 2440 x 1220 x 21 [mm]
Основа: топола 13+2 слоя надлъжно разположение.
Лепило: лепило WBP
Цвят: кафяв филм с лого: MEGAPLEX – WBP GLUE BROWN FF PLYWOOD A/A GRADE
Покритие: 220-240g/m2
Качество: 1-во, А/А

Тегло на лист – 33кг.

44 платна в пале.

Опаковка на пале – шперплат.

  

СЪВЕТИ ЗА УПОТРЕБА

 

Хидрофобният шперплат е един от най-масово използваните материали в стройтелството. Използва се за хоризонтален и вертикален кофраж. Реди се лесно, гладката му повърхност спомага за перфектното отливане на бетона и неговата загладена форма след декофриране на шперплат. Често при изргаждането на малки постройки и къщи декофрираният материал се използва подпокривно. Поради високата си устойчивост и здравина хидрофобният / водоустойчив шперплат намира приложение и при изграждане на подиуми, сцени , използва се за подове при товарните камиони и др.

 

Засмоляване на ръбовете

Ръбовете на водоустойчивия шперплат са фабрично засмолени и е важно те да бъдат винаги в това състояние.
За да използвате оптимално всеки лист шперплат е задължително да засмолите всеки ръб, когато платното бъде разрязано или ръба наранен.

 

Засмоляване на дупките

Засмолявайте всяка дупка от пирони, болтове или друго, което е нарушило цялостта на листа водоустойчив шперплат.
Целта е да не прониква вода и да раздуе платната.

 

Почистване и възстановяване

За да удължите живода на худрофобния шперплат, почиствайте след всяка употреба. Използвайте четки и вода, но внимавайте да не нараните повърхността при търкането.
Не използвайте метална четка или остри предмети.

 

Съхраняване

Винаги почиствайте използваните панели хидрофобен шперплат преди съхранение.
Добре е да ги подреждате хоризонтално едно върху друго и да ги покриете.
Съветваме ви, ако плоскостите са мокри да не ги оставяте на пряка слънчева светлина за да не се раздуят.