Вие нямате продукти за сравнение.

Кафе капсули Nespresso Неспресо (10бр. в кутия)

Производител: Nestle

Не е налично

Наименование Цена
Nespresso INDRIYA FROM INDIA Nespresso INDRIYA FROM INDIA
Цена: 11,80 лв. с ДДС
Nespresso KAZAAR Nespresso KAZAAR
Цена: 11,80 лв. с ДДС
Nespresso LIVANTO Nespresso LIVANTO
Цена: 10,80 лв. с ДДС
Reward Points Вие ще получите 100 точки при покупката на този продукт.
Безплатна доставка
Кафе капсули Nespresso Неспресо (10бр. в кутия)

Видео на продукта
Описание на продукта

   Уважаеми клиенти, при поръчки за кафе над 100.00лв получавате безплатна доставка!

 

 

     

RISTRETTO

Интензитет: 10

СИЛНО И КОНТРАСТНО: Силно в аромата и плътността, Ristretto съчетава най-добрите арабики от Южна Америка, страни като Колумбия и Бразилия, и от Източно африканските страни, известни със своите цитрусови аромати, и с нотка на робуста за добавен зинг. Разделното бавно изпичане на зърната създава контрастен букет, обединяващ фини плодови и остри вкускови нотки с интензивно изпечени и шоколадови нотки.

     

ARPEGGIO

Интензитет: 9

ИНТЕНЗИВНО И МЕКО: Arpeggio получава своя отличителен характер и богата плътност от смес на арабики от Централна и Южна Америка. Дългото изпичане развива всеки произход за получаването на интензивен букет, съчетаващ изпечени, дървесни и какаови нотки.

     

ROMA

Интензитет: 8

ПЪЛНО И БАЛАНСИРАНО: Фин баланс между сила, наситеност и финес, Roma се отличава със своите дървесни и изпечени нотки. Арабики от Централна и Южна Америка съчетани с робуста са леко изпечени, за да се запази деликатния аромат на сместа. Roma е идеалното кафе за тези, които търсят късо еспресо, но също така и леко.

     

LIVANTO

Интензитет: 6

КРЪГЛО И БАЛАНСИРАНО: Тази смес на арабики от Централна и Южна Америка е умерено изпечена, от която се разкрива кръгъл и балансиран букет. Той поражда усещане за прясно изпечено кафе и комбинира карамелизирани и изпечени нотки с лек плодов вкус.

     

VOLLUTO

Интензитет: 4

СЛАДКО И ПЛОДОВО: Приятно ароматно, Volluto има кръгла плътност със сладко бисквитени и плодови нотки. Комбинация на арабики от Бразилия и Колумбия, неговият фин характер е постигнат чрез леко изпичане. Volluto е със стопроцентов произход от програмата Nespresso AAA Sustainable Quality™, иниацитива подкрепяща фермерите, управлявана съвместно с Rainforest Alliance.

     

CAPRICCIO

Интензитет: 5

ПЛЪТНО И ОТЛИЧИТЕЛНО: Capriccio е еспресо кафе с балансиран букет, леко хаплив и типично зърнест вкус. Той е съставен от идеална комбинация на арабики от Южноамерикански страни, включително Бразилия, и усещане за леко изпечена робуста.

     

COSI

Интензитет: 4

ЛЕКО И ЛИМОНЕНО: Съчетание на арабики от Източна Африка и Централна и Южна Америка, леко изпечено, за да запази крехката цитрусова нотка, създава индивидуалността на Cosi. Неговата лека плътност помага за разкриването на освежаващата нотка на лимон.

     

ENVIVO LUNGO

Интензитет: 9

МОЩНО И КАРАМЕЛИЗИРАНО: Envivo Lungo е сутрешно кафе, специално създадено от експертите на Nespresso. То е дълго кафе, което стимулира сетивата чрез високата си интензивност и богат характер.

     

DECAFFEINATO INTENSO

Интензитет: 7

ГЪСТО И СИЛНО: Decaffeinato Intenso е силно еспресо кафе с гъста плътност и изтънчени нотки на какао и препечени зърна. Тясната връзка на арабики от Южна Америка с отенък на робуста преминава през кратко, интензивно изпичане, което подсилва вкуса и подчертава силата на сместа.

     

DECAFFEINATO ARPEGGIO

Интензитет: 9

СИЛНО И КРЕМАВО: С тъмно изпечени чисти арабики от Южна и Централна Америка, Arpeggio Degaffeinato може да се похвали със силен характер, интензивно тяло и какаови нотки.

     

DECAFFEINATO VOLLUTO

Интензитет: 4

СЛАДКО И ЛЕКО: Със своето съчетание на чисти и леко изпечени арабики от Южна Америка, Volluto Decaffeinato разкрива сладък и бисквитен вкус, подсилен с лек намек на хапливост и плодови нотки.

     

DECAFFEINATO VIVALTO LUNGO

Интензитет: 4

КОМПЛЕКСНО И БАЛАНСИРАНО: Vivalto Lungo Decaffeinato е балансирано безкофеиново кафе, което напълно запазва комплексността на отделно изпечените арабики от Южна Америка и Източна Африка, комбинирайки както изпечени, така и фини цветни нотки.

     

FORTISSIO LUNGO

Интензитет: 7

БОГАТО И СИЛНО: Това дълго кафе е с гъста плътност и се характеризира с нотки на изпечени тъмни зърна. Съчетание на арабики от Централна и Южна Америка с нотки на робуста, Fortissio Lungo предлага вкусна горчивина и наситеност на небцето.

     

VIVALTO LUNGO

Интензитет: 4

КОМПЛЕКСНО И БАЛАНСИРАНО: Сложно, но балансирано съчетание между арабики от Южна Америка, отглеждани на висока надморска височина (като "Cerrado" от Бразилия) и арабики от Източна Африка. Vivalto Lungo комбинира изпечени и фини цветни нотки. Разделното изпичане на зърната подобрява почерка на всеки произход.

     

LINIZIO LUNGO

Интензитет: 4

КРЪГЛО И ПИВКО: Чиста арабика от Южна Америка, Linizio Lungo е добре закръглена смес от бразилско и колумбийско кафе. Разделното изпичане на зърната предава зърнести малцови нотки типични за Бърбън, като същевременно се запазва неговият мек и пивък характер.

     

DULSAO DO BRAZIL

Интензитет: 5

СЛАДКО И ПИВКО: Чиста бразилска арабика, Dulsao do Brazil е смес от червено и жълто Бърбън кафе. Самостоятелното изпичане на зърната гарантира закръгленост и баланс, разкривайки сладки нотки на мед и малц.

     

ROSABAYA DE COLUMBIA

Интензитет: 6

ПЛОДОВО И БАЛАНСИРАНО: Тази смес от фини, индивидуално изпечени зърна колумбийска арабика проявява едва доловим хаплив вкус с типични нотки на червени плодове.

     

INDRIYA FROM INDIA

Интензитет: 10

СИЛНО И ПИКАНТНО: Indriya from India е най-възвишената тясна връзка на арабики с леко загатване за робуста от Южна Индия. Това е плътно еспресо кафе, което има ясна индивидуалност с нотки на индийски подправки.

     

BUKEELA KA ETHIOPIA LUNGO

Интензитет: 3

ФЛОРАЛНО И ДИВО: В сърцето на Етиопия, Nespresso са селектирали две избрани арабики, за да се създаде този нов вкус с чист оригинален произход. Това освежаващо ароматно кафе разкрива изненадващо диви мускусни, дървесни нотки.

     

KAZAAR

Интензитет: 12

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕНЗИВНО И СЛАДНИКАВО: Дръзко съчетание на две робусти от Бразилия и Гватемала, специално подбрани за Nespresso, и отделно изпечена арабика от Южна Америка, Kazaar е кафе с изключителна интензивност. Силната му горчивина и нотки на пипер са балансирани от пълна и кремава консистенция.

     

DHARKAN

Интензитет: 11

ДЪЛГО ИЗПЕЧЕНО И КАДИФЕНО: Тази смес на арабики от Латинска Америка и Азия напълно разкрива своя характер, благодарение на техниката за по-дълго изпичане при ниска температура. Силната му индивидуалност разкрива интензивни изпечени нотки заедно с нюанси на горчиво какао на прах и изпечени зърна, които се изразяват в копринена и кадифена консистенция.

     

CARAMELITO (Livanto Variations)

Интензитет: 6

С ВКУС НА КАРАМЕЛ: Сладкия вкус на карамел омекотява препечените нотки на основния сорт Livanto. Това деликатно вкусно съчетание предизвиква кремообразността на мекия карамел.

     

CIOCATTINO (Livanto Variations)

Интензитет: 6

С ВКУС НА ШОКОЛАД: Нотки на тъмен и горчив шоколад се срещат с карамелизирано препечения вкус на Livanto. Богата комбинация, напомняща парченце тъмен шоколад.

     

VANILIO (Livanto Variations)

Интензитет: 6

С ВКУС НА ВАНИЛИЯ: Една балансирана хармония между богатите и кадифени аромати на ванилия и мекия вкус на Livanto. Това съчетание се отличава с плътния си вкус, безкрайната пивкост и коприненото усещане, което създава на небцето ви.

Оценка
5 звезди:
100%
( 2 )
Общо: 2 мнения
Сортирай по:

2 мнения

на страница
Удивително кафе мнение от Валерия
Оценка
Опитах почти всички методи за приготвяне на кафе, но мисля, че за дома или офиса най-добре е да използвате Nespresso. Ние имаме и обикновена кафе машина Delonghi, която става за по-големи чаши кафе. Но за малките вкусни чаши със силен аромат, еспресо, винаги използваме Nespresso. То включва интересно подбрано разнообразие от комбинации кафе, които са винаги пресни и със силен аромат. В комбинация с машината, която е лесна за използване и почистване. В офиса ни донесоха една от Nespresso машините, след което аз лично си купих една и за вкъщи. Беше много добре опакована и с много добри инструкции за ползване. Но за да бъде всичко това едно перфектно преживяване, разбира се имаше и малки затруднения. Капсулите се намират много трудно, но все пак има сайтове като този, откъдето може да си купиш винаги и на приемливи цени за България. (Публикувано на 16 юли 2013)
Споделете това мнение
Намирате ли това мнение за полезно? 
(8 от 10 човека намират това мнение за полезно)
Чудесен вкус мнение от Emanuela Petrova
Оценка
Докато си избера любимия аромат опитах абсолютно всички видове капсули. Спрях се на Arpeggio, лилавата капсула. На уебсайта на Nespresso хвалят Arpeggio "като тъмна печена чиста арабика от Южна и Централна Америка, кафе което има силен характер и интензивен вкус, допълнен с какаови примеси". Ще кажа само, че всеки път се получава абсолютно перфектно сварено еспресо, кремаво, вкусно, със силен аромат и е много лесно за приготвяне.
Сега, когато вече намерих любимия си вкус, мисля че е време също така да си намеря и любимата комбинация кафе. Нагрявам млякото, след което го разбивам на пяна, добавям кафе, още малко кафе, захар, или изобщо не добавям захар - променена версия, която си приготвям и до днес. Традиционен бърз шот е еспресо, съставено от равно количество кафе и мляко. (Публикувано на 10 юли 2013)
Споделете това мнение
Намирате ли това мнение за полезно? 
(6 от 7 човека намират това мнение за полезно)

Влезте в профила си, за да добавите мнение за продукта.


За да добавите мнение, първо трябва да сте закупили продукта.