Вие нямате продукти за сравнение.

 
 

Darksiders II [XBOX360]

Производител: THQ

Код: 22932

Не е налично

Цена: 1 517,20 лв. с ДДС
Reward Points Вие ще получите 1517 точки при покупката на този продукт.
Гаранция 2 години Безплатна доставка
Darksiders II [XBOX360]Описание на продукта

Darksiders 2 проследява подвизите на Смърт - един от Четиримата конници на Апокалипсиса, в заплетена история, която протича паралелно със събитията в оригиналната игра Darksiders. Това епично пътуване отвежда Смърт в различни царства на светлината и мрака, докато той се опитва да освободи брат си Война - конникът, който е обвинен, че е започнал преждевременно Апокалипсиса в Darksiders. Пробуден от Края на дните, Смърт - най-страховитият от легендарните Четирима конници, се впуска в мисия за спасяването на човешката раса и изчистване на името на неговия брат. По пътя си Конникът открива, че има далеч по-страшни неща от Апокалипсиса на Земята и че древния конфликт може да застраши самото Съзидание. Дали Смърт може да се превърне наистина в спасител на човеците?
  • Играйте като Смърт - Превърнете се в най-страховития от легендарните Четирима конници на Апокалипсиса, способен да унищожи всички светове и се сражавайте със сили, надхвърлящи тези на Ада и Рая.
  • Епична вселена - Различно от всичко, което сте виждали до момента, пресъздадено с уникалния стил на Джо Мад.
  • Избор и персонализация - екипировката на Slayer, Necromancer и Wanderer, както и уменията на Harbinger и Necromancer, ви дават възможност да си създадете собствен персонаж Смърт.
  • Възможност за преиграване - Страничните мисии, усещането за отворен свят, персонализирането на уменията и системата за повишаване на нивото с неограничени комбинации на брони и оръжия предлагат достатъчно разумни причини да преигравате DSII отново и отново.
  • Смърт е пъргав и гъвкав персонаж, способен на изумителни акробатики, което ви позволява да изследвате света като никога досега.
|