Количество

Вие нямате продукти за сравнение.

 
 

Сушилна машина за ръце Dyson Airblade dB AB14 - Сива

Производител: Dyson

Код: AB14_Grey

На склад


За да получите продукта на 27 май 2019,
поръчайте в следващите .
Цена: 2 462,00 лв. с ДДС
Reward Points Вие ще получите 2462 точки при покупката на този продукт.
 • Мес. вноска: 875,09 лв.
 • Мес. вноска: 664,59 лв.
 • Мес. вноска: 453,26 лв.
 • Мес. вноска: 397,46 лв.
 • Мес. вноска: 318,67 лв.
 • Мес. вноска: 291,10 лв.
 • Мес. вноска: 248,51 лв.
 • Мес. вноска: 208,38 лв.
 • Мес. вноска: 180,26 лв.
 • Мес. вноска: 145,10 лв.
 • Мес. вноска: 125,65 лв.
 • Мес. вноска: 110,64 лв.
Гаранция 5 години Безплатна доставка
Сушилна машина за ръце Dyson Airblade dB AB14 - СиваОписание на продукта

50% по-тиха

 

Намален шум на въздушната струя

Резултатът от Технологията Airblade™ е въздушен поток със скорост от 690 km/h през отвори с ширина от само 0,4 mm. Шумът е неизбежен.

Инженерите на Dyson намаляват шума произведен от въздушните потоци чрез препроектиране на формата на отворите, през които излиза въздухът.

Намален шум на мотора

Акустичните инженери на Dyson са направили подобрения на нивото и качеството на звука генериран от Дигиталния Мотор на Dyson V4.

     
     
 

Дигитален мотор Dyson

Създаването на най-новия Дигитален мотор Dyson отне седем години - това е един от най-малките в света напълно интегрирани мотори с мощност 1600 W. Това е единственият мотор за сушилна машина за ръце, достатъчно мощен, за да всмуче до 30 литра въздух за секунда през HEPA филтър и след това да изсуши ръцете за 10 секунди.

Този устойчив, енергийно ефективен двигател е цифрово включван 6 000 пъти в секунда, което завърта ротора с висока компресия 90 0000 пъти в минута. Има само три движещи се части, няма контактни пръстени или въглеродни четки, които да се износят.

     
     
 

Най-краткото време за сушене, 10 секунди

Тестване на база NSF P335 доказва, че сушилната машина за ръце Dyson Airblade dB e най-бързата. Тя изсушава ръцете хигиенично за 10 секунди.


Airblade technology™ в комбинация с най-новия дигитален мотор Dyson създава високоскоростен въздушен поток, който „изстъргва“ водата от двете страни на ръцете едновременно. Това е най бързият начин.

     
     
 

Здрава и издръжлива

Сушилната машина за ръце Dyson Airblade db е проектирана да се използва дълго. Тя е тествана многократно за издръжливост и устойчивост на физическа и химическа повреда. Сушилните машини за ръце Dyson Airblade dB също така се излагат на условия от реалния живот, за да се гарантира, че могат да издържат на интензивна употреба.

С подсилената си конструкция и здравите материали, сушилната машина за ръце Dyson Airblade dB е подходяща за места с висока посещаемост и интензивно използване, където вандализмът може да бъде проблем. И тъй като използва филтриран въздушен поток със скорост 680 km/h за изсушаване на ръцете, няма нагревателен елемент, склонен към износване и повреда.

     
     
 

Най-хигиеничната сушилна машина за ръце

Другите сушилни машини за ръце са нехигиенични. Те не филтрират бактериите и вирусите от въздуха в санитарното помещение. Те засмукват мръсния въздух и след това го издухват обратно върху ръцете. Сушилната машина за ръце Dyson Airblade dB използва H13 HEPA филтър. 99,9% от бактериите и вирусите във въздуха в санитарното помещение са уловени. Така ръцете се изсушават с чист, а не с мръсен въздух.

     
     
 

По-ниски разходи за експлоатация

Другите методи за изсушаване на ръце са твърде скъпи. Хартиените кърпи се нуждаят от постоянно зареждане и изхвърляне.

     
     
 

HACCP Одобрена

Сушилната машина за ръце Dyson Airblade dB е одобрена от HACCP като хигиенично безопасна за употреба в хранително-вкусовата промишленост.

„Технологията е насочена към големия брой неприемливи рискове, породени от сушенето на ръце в миналото. Тя е лесна за почистване система, която не изисква физически контакт. Тя също предлага и най-бързия цикъл на изсушаване. С включването на HEPA филтър, тези функции се комбинират, за да се намали значително рискът от микробиологично замърсяване и по този начин да се отговори на критериите за безопасност на храните на HACCP international.“

Клайв Уитиншоу Директор, HACCP international

     
     
 

Работа без докосване

Инфрачервени сензори за стартиране.

     
     
 

Безопасна за докосване

Елиминира до 99,9% от повърхностните бактерии.

     
     
 

5 години гаранция

Всички сушилни машини за ръце Dyson Airblade™ са с 5 години гаранция.

     
     
   

Файлове за сваляне

Няма оставени мнения за този продукт.

Влезте в профила си, за да добавите мнение за продукта.


За да добавите мнение, първо трябва да сте закупили продукта.