Количество

Вие нямате продукти за сравнение.

 
 

Сушилна машина за ръце Dyson Airblade V AB12 - Сива

Производител: Dyson

Код: AB12_Grey

На склад


За да получите продукта на 28 май 2019,
поръчайте в следващите .
Цена: 1 992,00 лв. с ДДС
Reward Points Вие ще получите 1992 точки при покупката на този продукт.
 • Мес. вноска: 708,57 лв.
 • Мес. вноска: 538,25 лв.
 • Мес. вноска: 367,27 лв.
 • Мес. вноска: 322,12 лв.
 • Мес. вноска: 258,37 лв.
 • Мес. вноска: 236,06 лв.
 • Мес. вноска: 201,60 лв.
 • Мес. вноска: 169,13 лв.
 • Мес. вноска: 146,38 лв.
 • Мес. вноска: 117,94 лв.
 • Мес. вноска: 102,20 лв.
 • Мес. вноска: 90,05 лв.
Гаранция 5 години Безплатна доставка
Сушилна машина за ръце Dyson Airblade V AB12 - СиваОписание на продукта

50% по-тиха

 

Дигитален мотор Dyson

Създаването на най-новия Дигитален мотор Dyson отне седем години - това е един от най-малките в света напълно интегрирани мотори с мощност 1600 W. Това е единственият мотор за сушилна машина за ръце, достатъчно мощен, за да всмуче до 30 литра въздух за секунда през HEPA филтър и след това да изсуши ръцете за 10 секунди.

Този устойчив, енергийно ефективен двигател е цифрово включван 6 000 пъти в секунда, което завърта ротора с висока компресия 90 0000 пъти в минута. Има само три движещи се части, няма контактни пръстени или въглеродни четки, които да се износят.

     
     
 

Тънък профил

Поради обемистите двигатели, другите сушилни машини за ръце изпъкват твърде напред от стената. Те може да изискват вграждане в ниша в стената, което може да е скъпо. Тъй като сушилната машина за ръце Dyson Airblade V използва най-новия дигитален мотор Dyson, тя е с дълбочина само 10CM. Това означава, че може да се монтира без вграждане и свързаните с това разходи.

     
     
 

10 секунди време за сушене

Тестване на база протокол P335 на Националната хигиенна фондация (NSF P335) показва, че повечето други сушилни машини за ръце са много по-бавни, отколкото техните производители твърдят. Много хора се отказват при използване на бавна сушилна машина за ръце. Но влажните ръце могат да разпространят до 1000 пъти повече бактерии, отколкото сухите ръце.

Тестване на база NSF P335 доказва, че сушилните машини за ръце Dyson Airblade™ са най-бързите. Сушилната машина за ръце Dyson Airblade V изсушава ръцете хигиенично за 10 секунди.

     
     
 

Най-хигиеничната сушилна машина за ръце

Другите сушилни машини за ръце са нехигиенични. Те не филтрират бактериите и вирусите от въздуха в санитарното помещение. Те засмукват мръсния въздух и след това го издухват обратно върху ръцете. Сушилната машина за ръце Dyson Airblade V използва два H13 HEPA филтъра. 99,9% от бактериите и вирусите във въздуха в санитарното помещение са уловени. Така ръцете се изсушават с чист, а не с мръсен въздух.

Само сушилните машини за ръце Dyson Airblade™ са сертифицирани като хигиенични от независими публични здравни специалисти, NSF international. Никои други сушилни машини за ръце не отговарят на всяка част на NSF протокола P335. Наред с краткото време за сушене и H13 HEPA филтрите, сушилната машина за ръце Dyson Airblade V работи без необходимост от физически контакт и има антимикробно покритие.

     
     
 

По-ниски разходи за експлоатация

Другите методи за изсушаване на ръце са твърде скъпи. Хартиените кърпи се нуждаят от постоянно зареждане и изхвърляне. Повечето други сушилни машини за ръце са бавни и много от тях използват нагревателен елемент, така че те консумират голямо количество енергия.

Сушилната машина за ръце Dyson Airblade V има до 69% по-ниски експлоатационни разходи в сравнение с другите сушилни машини за година и до 97% по-малко в сравнение с хартиените кърпи.

     
     
 

Слабо влияние върху околната среда

Сушилните машини за ръце Dyson Airblade™ произвеждат поне 67% по-малко CO2 в сравнение с други сушилни машини за ръце и 62% по-малко в сравнение с хартиени кърпи.

*Въз основа на резултатите от LCA (оценка на жизнения цикъл) на сушилната машина за ръце Dyson Airblade™ с метод, разработен заедно с Carbon Trust, и сравними резултати от T. Montalbo, J.Gregory, R.Kirchain, Оценка на жизнения цикъл на системи за сушене на ръце (Възложено от Dyson проучване през 2011 г). Данни, взети от статистиката на САЩ в областта на опазването на околната среда, включително електрическата мрежа и практиките за рециклиране.

     
     
 

Изсушава всяка ръка отделно

Повечето сушилни машини за ръце имат тясна струя въздух, която гони водата около ръцете, пропускайки области и оставяйки мокри петна. Сушилната машина за ръце Dyson Airblade V използва две струи въздух, които обхващат ширината на всяка ръка, за да отстранят водата подобно на чистачки на предно стъкло на автомобил.

     
     
 

Работа без докосване

Капацитивни датчици активират въздушния поток.

     
     
 

Безопасна за докосване

Елиминира до 99,9% от бактериите по повърхността

     
     
   

Бързо почистване

Малка площ - гладък, единичен преден панел с изработени от ЦПУ въздушни отвори.

     
     
 

5 години гаранция

Всички сушилни машини за ръце Dyson Airblade™ са с 5 години гаранция.

     
     
   

Файлове за сваляне

Няма оставени мнения за този продукт.

Влезте в профила си, за да добавите мнение за продукта.


За да добавите мнение, първо трябва да сте закупили продукта.