Количество

Вие нямате продукти за сравнение.

Талпа метална перфорирана 2630 / 280мм

Производител: NIKA

Код: 11011900

На склад


За да получите продукта на 29 Септември 2022,
поръчайте в следващите .
Цена: 105,18 лв. с ДДС
Reward Points Вие ще получите 95 точки при покупката на този продукт.
Талпа метална перфорирана 2630 / 280мм

 


Техническа информация

Талпа метална перфорирана, Дължина 2630 мм, Височина 280 мм

Талпа метална перфорирана, Дължина 2630 мм, Височина 280 мм

› Вижте повече технически данни


Описание на продукта

  • Талпа метална перфорирана за стълбищна клетка
  • Дължина: 2630 мм
  • Височина: 280 мм
  • Тегло на 1бр. елемент: 18.4 кг

 

Фасадното рамково скеле се използва за извършване на зидарски и мазачески работи, реставрации, облицовки, бояджийски и ремонтни дейности, както и за монтажни работи на стоманени конструкции. Представлява тръбна рамкова конструкция, която се сглобява на модулен принцип без болтови връзки, което позволява бърз монтаж и демонтаж. Двама-трима работника за няколко часа спокойно могат да монтират 100 кв.м. скеле.

 

Разстоянието между вертикалните рамки е 2.63 м., височината на модула е 2,0 м. Работните площадки са платформи от перфорирана поцинкована ламарина, които не допускат подхлъзване при работа. Допустимото натоварване на площадката е 3 kN/м2. Скелето е с предпазни парапети. При необходимост може да се монтира специална конзола с макара за повдигане на материалите до платформата. Стълбите са подвижни, за да осигурят максимално удобство.

 

-----------------------------------------------------------------------------

 

Подвижно безболтово скеле

Изгражда се на модулен принцип,с което се постига желаната работна височина.Малкото тегло и фиксираните размери на отделните модули позволяват лесно и удобно преместване от едно работно място на друго. Рамката, върху която се монтират отделните секции, е на четири въртящи се колела Ф200 мм със спирачка, осигуряващи точно ориентиране и преместване на скелето върху равен терен. Снабдено е с четири броя стабилизатори, гарантиращи безопасна работа. При по-голяма височина-над 4 метра, е необходимо да се привърже или анкерира към сградата. Използва се за монтаж на окачени тавани, електрическа инсталация, строителни, бояджийски, реставрационни, топлоизолационни и др. работи.